KERST & EINDEJAAR

KERSTMENU

Aperitief van het huis met kleine amuses

Carpaccio van Sint-Jacobsvruchten

Ravioli van kreeft – creme van langoustine – tuinkruiden

Rolletje van zeetong – groene asperges en Zeeuwse mosselen

Sorbet van Kirr-royal

Filet van hazenrug – veenbessen en stoofpeer

Kerstdessert 2018

Mokka met snoepjes

 

Prijs 96 euro
Prijs met geselecteerde wijnen 132 euro

Wij serveren het kerstmenu op Kerstavond 24 december
Aperitieven van 19.00 u tot 19.45 u – Diner stipt om 20.00 u

Kerstdagmiddag 25 december achtergrondmuziek EASY LINE
Aperitieven van 12.00 u tot 12.45 u – Diner stipt om 13.00 u

Woensdag 2 de kerstdag = gesloten
Donderdag 27, vrijdag 28, zaterdag 29 zijn de bistro en het restaurant open 
Zondag 30 GESLOTEN
We zullen wel aanwezig zijn voor kadobonnen en bestellingen

Jaarlijks verlof van 1 januari 2019 tot en met 9 januari 2019

MENU VAN OUD NAAR NIEUW 2018 -2019

WELKOM & GENIETEN
Aperitief van het huis met kleine amuses

VLEES & VIS
Cilindervormige vitello tonato – farce van tonijn – zure room

STAART & VRUCHT
Gebakken langoustine – panko – tomaat en graannoedels

ZEE & WILD
Aardappelmousseline –garnalen en tarbot

VROLIJK & KOUD
Sorbet van Kirr-royal

ADELLIJK & GODDELIJK
Filet van hert – langzaam gegaard – feestgarnituen

CHAMPAGNE
Klinken op het nieuwe jaar

Goede start op het nieuwe jaar

Desserten buffet – oesterbuffet –kaasbuffet aansluitend met koffie

Rond 2u nachtsnacks voor een goede start van het nieuwe jaar

 

Prijs: 153 euro per persoon met geselecteerde kasteelwijnen, frisdranken inbegrepen ook na 0.00 u – uitgezonderd geestrijke dranken

Om deel te nemen: telefonisch reserveren 011 69 13 87 en bevestigen door overschrijven op Kbc BE 64 735-1310049-52 voor 20 december 2018

Muziek en ambiance verzekerd met DJ jeanke (Ron Vandijck) tot in de vroege uurtjes