KERST & EINDEJAAR

KERSTMENU

Aperitief van het huis met kleine amuses

Torentje van rivierkreeft – krokantje van zeewier

Gebakken Sint-Jacobsvruchten – beurre blanc

Sorbet van Champagne en limoen

Filet van hert – rode wijnsaus en stoofpeertje

Kerstdessert 2019

Mokka met snoepjes

Prijs 85 euro
Prijs met geselecteerde wijnen 115 euro

Wij serveren het kerstmenu op Kerstavond 24 december
Aperitieven van 19.00 u tot 19.45 u – Diner stipt om 20.00 u

Kerstdagmiddag 25 december achtergrondmuziek EASY LINE
Aperitieven van 12.00 u tot 12.45 u – Diner stipt om 13.00 u

Maandag 23 december gesloten, woensdag 2e kerstdag = gesloten
Vrijdag 27, zaterdag 28, zondag 29 zal bistro BASIC open zijn.
Maandag 30 december GESLOTEN
We zullen wel aanwezig zijn voor kadobonnen en bestellingen

Jaarlijks verlof van 1 januari 2020 tot en met 8 januari 2020

 

 
 
MENU VAN OUD NAAR NIEUW 2019 -2020

WELKOM & GENIETEN
Aperitief van het huis met kleine amuses

EEND – GANS – JONAGOLD 
Drie lekkernijen tot één geheel

SINT-JACOBSVRUCHTEN 
Parels uit de zee – krokant

GEPANTSERD EN ZACHT
Halve kreeft in de schaal met scampi – wokgroenten

VROLIJK & KOUD
Sorbet van champagne met limoen

ADELLIJK & GODDELIJK
Filet van hert – langzaam gegaard – feestgarnituen

CHAMPAGNE
Klinken op het nieuwe jaar

Goede start op het nieuwe jaar

Desserten buffet – oesterbuffet – kaasbuffet aansluitend met koffie

Rond 2u nachtsnacks voor een goede start van het nieuwe jaar

Prijs: 155 euro per persoon met geselecteerde kasteelwijnen, frisdranken inbegrepen ook na 0.00 u – uitgezonderd geestrijke dranken

Om deel te nemen: telefonisch reserveren 011 69 13 87 en bevestigen door overschrijven op Kbc BE 64 735-1310049-52 voor 20 december 2019

Muziek en ambiance verzekerd met DJ jeanke (Ron Vandijck) tot in de vroege uurtjes.

Avondkledij aanbevolen.