SMAAK

MENU OP & TOP

Wachtertjes
Fingerfoods en amuses

Ganzenlever – bloedworst
Slaatje van gebakken ganzenlever en bloedworst – confituur van vijgen

Griet
Gebakken grietfilet met tagliatelle – tomaat en pesto

Zeebaars – Kreeft
Zeebaars en kreeft in een bouillon van parelhoen – juliennegroenten 

Ijsbol
Verfrissing van sorbet

Hert – Aardappel
Boerderijhert – wintergarnituren – gebakken kriel 

Na-genieter
Dessert van de chef

Menu Op en Top: € 80
+ aangepaste wijnen bij elk gerecht: € 28

 

 

 

 

 

ZONDAG LUNCH
(aperitief – amuses – voorgerecht – soep – hoofdgerecht –dessert – koffie met snoepjeskar + wijnen )

Menu All in: € 70

 

 

 

DONDERDAG IS KREEFTENDAG
Wij serveren dan een 5 gangen kreeftenmenu – op voorhand bestellen
75 euro all –in aperitief + 5 gangen menu + koffie
wijn arrangement +15 euro

 

 

VERRASSINGSMENU: ELKE VRIJDAG VERKRIJGBAAR, ALTIJD EEN FEEST

Menu: € 60

Menu met mineraalwater: € 68

Menu All in: € 80 (aperitief + wijn)