SMAAK

MENU OP & TOP

Wachtertjes
Fingerfoods en amuses

Ganzenlever
Terrine van ganzenlever met croutons en uienconfituur

Tarbot
Gebakken tarbot met spinazie en tuinkruiden

Kreeft
Duet van kreeft en Sint-Jacobsvruchten 

* Haas
Spiesje van gegrilde hazenrug – gebakken champignons

Ijswater
Verfrissing van sorbet

Wild
Filet van hert – rode kool en zijn garnituren 

* Wereldkazen
Kazen van de kaaswagen

Afsluiter
Dessert van de chef

Menu Op en Top – 7 gangen: € 75
+ aangepaste wijnen bij elk gerecht: € 25

Menu Op en Top – 9 gangen: € 85
+ aangepaste wijnen bij elk gerecht: € 30

 

 

 

 

ZONDAG LUNCH
(aperitief – amuses – voorgerecht – soep – hoofdgerecht –dessert – koffie met snoepjeskar + wijnen )

Menu All in: € 70

 

 

 

DONDERDAG IS KREEFTENDAG
Wij serveren dan een 5 gangen kreeftenmenu – op voorhand bestellen
75 euro all –in aperitief + 5 gangen menu + koffie
wijn arrangement +15 euro

 

 

VERRASSINGSMENU: ELKE VRIJDAG VERKRIJGBAAR, ALTIJD EEN FEEST

Menu: € 60

Menu met mineraalwater: € 68

Menu All in: € 80 (aperitief + wijn)