SMAAK

MENU OP & TOP

Wachtertjes
Fingerfoods en amuses

Tonijn
Gebakken – zeezout – mosterd – tuinkruiden

Zeebaars
Garnalenmousseline – tomaat – sepia

Wilde eend
Eeend – rode kool – rode wijnsaus – appel 

Ijsbol
Verfrissing van sorbet

Parelhoen
Herfstgarnituren – gratin 

Na-genieter
Dessert van de chef

Menu Op en Top: € 80
+ aangepaste wijnen bij elk gerecht: € 28

Menu op en top zijn enkel vrijdag en zaterdagavond verkrijgbaar en alleen aan alle tafelgenodigden

Bij iedere aanpassing vragen wij een supplement van 5 euro.

Allergieën en alle andere aanpassingen dienen eveneens op voorhand gemeld te worden

 

 

 

 

 

 

 

ZONDAG LUNCH
(aperitief – amuses – voorgerecht – soep – hoofdgerecht –dessert – koffie met snoepjeskar + wijnen )

Menu All in: € 70

 

 

 

DONDERDAG IS KREEFTENDAG
Wij serveren dan een 5 gangen kreeftenmenu – op voorhand bestellen
75 euro all –in aperitief + 5 gangen menu + koffie
wijn arrangement +15 euro

 

 

VERRASSINGSMENU: ELKE VRIJDAG VERKRIJGBAAR, ALTIJD EEN FEEST

Menu: € 60

Menu met mineraalwater: € 68

Menu All in: € 80 (aperitief + wijn)