AFHAALMOGELIJKHEDEN

AFHAAL FEESTDINER TIJDENS DE FEESTDAGEN
Te bestellen voor 20 december

 

Afhaal Kerstmenu (24 en 25/12):  69 euro per persoon
Heerlijke hapjes met klein flesje cava
Rolletje van ham – garnalen en aardappel – citrus
Gebakken claresse – spinazie en botersaus

Verfrissing – sorbet – limoen – aardbei
Hert – filet – feestgarnituren – stoofpeer
Kerst – dessert

 

Afhaal Menu Oud naar Nieuw (31/12):  89 euro per persoon
Heerlijke hapjes met klein flesje cava
Halve kreeft – rauwkost – pijnboompitten
Gebakken scholfilet – stoofgroenten – beurre Blanc

Kabeljauw – mie-de-pain – spinazie
Hert – filet – feestgarnituren – stoofpeer
Oud nieuw dessert 2024

 

AFHAALBUFFET TIJDENS DE FEESTDAGEN

Gevarieerd Koud buffet: 39 euro per persoon
Varkensfilet
Rosbiefgebraad

Kippenboutje met ananas
Perzik gevuld met salade van het huis
Parmaham met meloen
Gerookte zalm
Zalm belle-vue
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Rauwkost – salades – broodjes – rijst – paste inbegrepen

 

Bestelling Kerstmis voor 20 december
Afhalen 24/12 tussen 12u en 16u
Afhalen 25/12 tusen 9u en 12u

Bestelling Nieuwjaar voor 27 december
Afhalen 31/12 tussen 12u en 16u

Wij zijn gesloten van 1 januari tot en met 11 januari
Vrijdag 12 januari terug open

 

15 € Assortiment van 5 verschillende hapjes

Koude voorgerechten

24 € Torentje van rivierkreeften met slaatje
33 € Halve kreeft in de schaal

6 €/stuk Oesters
24 € Rolletje parma – gerookte zalm met grijze garnalen
24 € Gerookte eendenborst met ganzenlever

Soepen per liter

14 € Tomatensoep met balletjes
14 € Romig soepje van waterkers
16 € Aspergesoep

18 € Romig soepje van kreeft

Tussengerechten

24 € Scampi Saint Tropez (5 stuks)
26 € Gebakken grietfilet – fijne groenten – botersaus
27 € Duif met gebakken ganzenlever en jonagold

Hoofdgerechten (Vis)

27 € Kabeljauw met spinazie
29 € Tongrolletjes Normandië met grijze garnalen
25 € Zalmfilet met groenten
26 € Zeebaars met groentjes en puree
46 € Volledige kreeft scampi – wok

Hoofdgerechten (Vlees)

29 € Varkenshaasje – pepersaus of champignons
32 € Filet pure met zijn garnituren
34 € Hazenrugfilet met veenbessen
36 € Filet van hert met zijn garnituren
26 € Eendenborst met appelsiensaus

15 € Videe met puree
5 € Puree extra
5 € Gratin extra

Al deze gerechten worden voorzien van 3 groentengarnituren en een keuze uit kroketten, puree of gratin

Desserten

11 € Chocolademousse 1 liter
4 € Chocolademousse portie
4 € Tiramisu portie
13 € Vanille ijs 1 liter

4 € Bavarois van vanille en chocolade portie
4 € Bavarois van framboos portie
11 € Sorbet van aardbeien en limoen 1 liter
12 € Assortiment 4 glaasjes
6 € Glaasje bavaroise van hazelnoten