AFHAALMOGELIJKHEDEN

THUISFEESTERSMENU

– hapjes 5 stuks 
– torentje van kreeft met gemarineerde zalm
– Romig soepje van boschampignons
– Gebakken tarbot in sausje van prei
– Verfrissing van sorbet
– Filet van hert – waaier van groenten en aardappelbereiding naar keuze
– dessert kelsbekerhof
– Feestgebak

Menu 68 euro persoon

Afhaalbuffet tijdens de feestdagen

Gevarieerd Koud buffet: 28,50 euro per persoon
Varkensgebraad
Kippenboutje met ananas
Perzik gevuld met salade van het huis
Parmaham met meloen
Gerookte heilbot
Zalm belle-vue
Tomaat gevuld met grijze garnalen

Koud visbuffet: 33,50 euro per persoon
Zalm Belle-vue
Terrine van Sint-Jacobsvrucht
Trio scampi
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Spiraal gerookte zalm
Gerookte forel
Perzik met krabsalade
Gerookte heilbot

 

Alle buffetten worden voorzien van rauwkost, sauzen en broodjes

BUFFETTEN KUNNEN NIET GEWIJZIGD WORDEN.

 

 

 

 

9 € Assortiment van 5 verschillende hapjes

Koude voorgerechten

18,50 € halve kreeft belle – vue
4€/stuk Platte zeeuwse oesters 0000
12,20 € Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en zalm
11,20 € Rolletje van gerookte zalm en parma grijze garnalen
11,20 € Gerookte eendenborst en terrine van ganzenlever
12,50 € Torentje van kreeft bedekt met gemarineerde zalm

Warme voorgerechten

12,10 € 6 scampi met tomaten-basilicum sausje
14,50 € Duivenfilet met ganzenlever
15,00 € Gebakken griet met fijne groenten
13,50 € Rolletje van zeebaars met fijne groenten

Soepen per liter

8,60 € Romig soepje van scampi met een tikkeltje curry
9,00 € Soepje van boschampignons en duif
7,00 € Waterkerssoep met spekreepjes
9,00 € Romig soepje van kreeft met kreeftgarnalen
8,70 € Romig soepje van prei met garnalen

Hoofdgerechten

19,60 € Gevulde kwartel met zijn garnituren
19,50 € Rolletje tong gevuld met kreeft
22,50 € Gebakken tarbot op een bedje van prei
23,50 € Het beste van het hert met garnituren
21,80 € Hazenrug (+- 200gr) met veenbessensaus
19,00 € Gegrilde lamsnootjes met dragonsaus
19,20 € Kalfskroon met zijn garnituren
19,60 € Filet pure met feestgarnituren

Al deze gerechten worden voorzien van 3 garnituren en een keuze uit kroketten, puree of gratin

Nagerechten

8,00 € Chocolademousse 1 liter
10,00 € Bavarois van vanille en chocolade 1 liter
10,00 € Bavarois van frambozen 1 liter
9,00 € Gevarieerd dessertbord (p.p.)
8,00 € Vanille ijs 1 liter
9,00 € Sorbet van aardbei en limoen 1 liter
9,00 € Sorbet van passie en mango 1 liter