Praline van witte asperge – bladgoud
Oester – komkommer – citrus
Carpaccio – knolselder – Sint-Jacobsvrucht
Soepje – asperge – grijze garnalen
Wafel – kreeft – kervel
LUNCH MENU
Asperge op Vlaamse wijze – huisgerookte zalm
Kalfsvlees – tonijn – asperge – bloedzurkel
BEVROREN VRUCHTENWATER
Witte en groene asperges – krielaardappelen – crème van erwten
vegetarische dieetwensen in te willigen
+ wijnen – 18 euro ( of +12 euro bob wijnarrangement)
Praline van witte asperge – bladgoud
Oester – komkommer – citrus
Carpaccio – knolselder – Sint-Jacobsvrucht
Soepje – asperge – grijze garnalen
Wafel – kreeft – kervel
MENU
Asperge op Vlaamse wijze – huisgerookte zalm
Kalfsvlees – tonijn – asperge – bloedzurkel
TARTAAR & GANDAHAM #
Rund – tartaar – verse tuinkruiden
Kroketje van gandaham – crème van postelein
ZEEDUIVEL – KREEFT # #
Stoofpotje van zeeduivel – kreeft – daslook
POMMES MOSCOVITE # # #
Aardappel – zure room – kaviaar – bieslook
BEVROREN VRUCHTENWATER **
Witte en groene asperges – krielaardappelen – crème van erwten
vegetarische dieetwensen in te willigen
MENU ** (niet op zaterdag). 49 €
+ wijnen 18 € (of +12 euro bob wijnarrangement)
MENU met # tartaar 60 €
+ wijnen 27 € (of +19 euro bob wijnarrangement)
+ wijnen 37 € (of +25 euro bob wijnarrangement)
+ wijnen 54 € (of +30 euro bob wijnarrangement)