BISTRO BASIC – VADERDAG MENU – 13 juni

Aperitief met verwelkomhapje 
 
Carpaccio – truffelslaatje – kappertjes – parmigiano
 
Gebakken tarbot – currysaus – aardappelblokjes en spekreepjes
 
Filet van eend – appelsiensaus – gratis & zomergroenten
 
Dessert van de chef 
 
Koffie met snoepjes
 
PRIJS: 74 euro- all-in (incl. wijnen -water)

Wij serveren deze gerechten van 10.00 u tot 18.30 u   Laatste bestelling van eten wordt ten laatste opgenomen om 17.00 u  Wij vragen u vriendelijk om de zaak te verlaten om 18.30 U. Wij danken u

Voorgerechten

9/16 €       Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – grijze  garnalen – dressing

7/13 €       Kaaskroketten  (1)(2) – slaatje – dressing

24 €          Halve kreeft Belle-vue – slaatje – dressing van zachte mosterd

4 / 5 €      oesters natuur of gegratineerd  ( stuk )

18 €         Scampi Saint-Tropez  – tomaat – bieslook

29 €        Halve kreeft bouillabaisse 

Vis – Hoofdgerechten

37 €          Gebakken zeetong – boter – peterselie

29 €          Scampi – tagliatelle –  tomaat 

42 €          Kreeft scampi-wok

31 €         Gebakken zalm met asperges

Vlees – Hoofdgerechten

32 €         Filet pure – peper-  – champignons-  of bearnaisesaus

24 €         Varkenshaasje met peper-  – champignons-  of bearnaisesaus

30 €         Lamskoteletjes  – lookbotersaus

28 €         Kipfilet met currysaus

Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin

Kleine kaart (verkrijgbaar van 10u tot 17u)

14 €             Spaghetti 
14 €             Macaroni 
15 €             Lasagne
21 €             Stoofvlees met frietjes en appelmoes
21 €             Vidé met frietjes en slaatje 
26 €             Steak-friet  peper-  – champignons-  of bearnaisesaus
12 €             Croque Monsieur ( 2 stuks)
14 €             Croque Madame ( 2 stuks)
15 €             Croque Hawaï  ( 2 stuks)
21 €             Witloof met hesp en kaas 
17 €             Schnitzel met frietjes en slaatje 
3 €               Supplement friet