Koude voorgerechten
11 €/17 € Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – grijze garnalen – dressing
9 €/15 € Kaaskroketten (1)(2) – slaatje – dressing
18 € Carpaccio van rund – tuinkruiden – croutons – pijnboompitten
24 € Halve kreeft Belle-vue – slaatje – dressing van zachte mosterd
4 € Oesters natuur of gegratineerd ( stuk )
Warme voorgerechten
23 € Puree – grijzen garnalen – gepocheerd ei
22 € Gebakken zalm – crème van spinazie
25 € Duo van duif en ganzenlever – jonagold
27 € Halve kreeft bouillabaisse
Vis – Hoofdgerechten
36 € Gebakken zeetong – boter – peterselie
35 € Tarbot – gestoofd prei – aardappelblokjes
31 € Scampi curry met pasta
42 € Kreeft scampi-wok
Vlees – Hoofdgerechten
36 € Filet pure – peper- – champignons- of bearnaisesaus
31 € Varkenshaasje met peper- – champignons- of bearnaisesaus
34 € Lamskroontje – portosaus – primeurgroenten
29 € Tartaar van rund – slaatje – frietjes
28 € Videe of stoofvlees met een slaatje – frietjes
Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin
NA-GENIETERS
7,50 € Dame – blanche
8,00 € Chocolademousse
8,00 € Sabayon met vruchten en ijs
6,50 € Appelstrudel met ijs
7,00 € Crème brulee
2,00 € Bol ijs
7,50 € Coupe advocaat
2,00 € Slagroom
4,00 € Koffie met snoepjes