Lunch menu (41 euro)

Te verkrijgen van 11u30 tot 17u

Verwelkomhapje

Tartaar van zalm / Carpaccio Sint-Jacobsvruchten / tuinkruiden
Garnaalkroket / slaatje / dressing / handgepelde garnalen
Gerookte eend / terrine ganzenlever / veenbessen

Zalm / gegrild / choronsaus / groentjes (+22 euro)

Gebakken zeetong / geklaarde boter / slaatje (+ 10 euro)
Filet van hert / herfstgarnituren / rode wijnsaus
Lams / look / wokgroenten / peterselie

Dessert van de Chef

 

Vegetarische menu (41 euro)

Kaaskroket / slaatje / dressing
Bloemkool / aardappelcrème / gebakken aardappelen
Dessert van de chef

Gastro Menu Januari

Iedere vrijdagavond serveren wij een 6 gangen verrassingsmenu met aangepaste wijnen aan 80 euro per persoon.

Verwelkomhapje *

Tartaar van zalm / Carpaccio Sint-Jacobsvruchten / tuinkruiden *

Tongfilet / scampi / langoustine / crème van bieslook **

Duif / gebakken ganzenlever / jonagold / siroop ***

Verfrissing van sorbet *

Filet van boerderijhert / wintergarnituren / rode wijnsaus *

Kaasassortiment (+8 euro)

Dessert van de chef *

 

Menu *   45 euro  + wijnen +17 euro
Menu **  60 euro  + wijnen +27 euro
Menu *** 80 euro  + wijnen +37 euro

Voorgerechten

14/19 €    Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – handgepelde garnalen – dressing

24 €         Duif – gebakken ganzenlever – Jonagold

26 €         Gerookte eend – terrine ganzenlever – veenbessen

24 €         Tartaar van zalm – carpaccio Sint-Jacobsvruchten – tuinkruiden

Vis – Hoofdgerechten

55/35 €     Kreeft scampi-wok (halve/volledige kreeft)

48 €         Gebakken zeetong – geklaarde boter – peterselie

34 €        Zalm gegrild – choronsaus – groentjes

Vlees – Hoofdgerechten

42 €        Filet pure (300gr)  peper-  – champignons-  of bearnaisesaus

46 €         Lams – Look – wokgroenten – peterselie

43 €         Eend – filet – sinaasappel – wintergarnituren

Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin