THE BISTRO BASIC

Onze bistro is open op vrijdagavond – zaterdagavond – zondagmiddag

MENU

Culinaire hapjes

Jonagoldslaatje – gerookte eend – gebakken ganzenlever

Gebakken langoustinestaart – lookboter – peterselie

Roulade van parelhoen – gevuld met bospaddestoelen.

Dessert van de chef

Prijs menu 55 euro
Prijs menu All-in aperitief – wijnen – water en koffie 80 euro

_______

 
 

Koude voorgerechten

9 €/17 € Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – grijze garnalen – dressing

7 €/13 € Kaaskroketten (1)(2) – slaatje – dressing

18 €      Ganda met meloen

24 €     Halve kreeft Belle-vue – slaatje – dressing van zachte mosterd

4 €       Oesters natuur of gegratineerd ( stuk )

Warme voorgerechten

15 €      Scampi Saint-Tropez – tomaat – bieslook

22 €    Gebakken grietfilet – puree met grijze garnalen

25 €    Duo van duif en ganzenlever – jonagold

27 €    Halve kreeft bouillabaisse

Vis – Hoofdgerechten

34 €     Gebakken zeetong – boter – peterselie

29 €     Gegrilde tarbot – gestoofd prei – aardappelblokjes

27 €     Scampi curry met pasta

42 €     Kreeft scampi-wok

Vlees – Hoofdgerechten

32 €     Filet pure – peper- – champignons- of bearnaisesaus

27 €     Varkenshaasje met peper- – champignons- of bearnaisesaus

30 €     Lamskroontje – portosaus – primeurgroenten

27 €     Videe of stoofvlees met een slaatje – frietjes

Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin

NA-GENIETERS

7,50 €      Dame – blanche

8,00 €     Chocolademousse

8,00 €     Sabayon met vruchten en ijs

6,50 €     Appelstrudel met ijs

7,00 €     Crème brulee

2,00 €     Bol ijs

7,50 €      Coupe advocaat

2,00 €     Slagroom

4,00 €     Koffie met snoepjes