THE BISTRO BASIC

Onze bistro is open op vrijdagavond – zaterdagavond – zondagmiddag

MENU

Heerlijke hapjes als voorproever

Babykreeft in de schaal met zijn garnituren en een dressing van bieslook

Gebakken tarbot in een sausje van Bouillabaisse

Filet van eend met zijn zomerse garnituren.

Dessert van de chef

Prijs menu 55 euro
Prijs menu All-in aperitief – wijnen – water en koffie 80 euro

_______

 
 

Koude voorgerechten

9 €/17 € Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – grijze garnalen – dressing

7 €/13 € Kaaskroketten (1)(2) – slaatje – dressing

18 €      Torentje van rivierkreeften – slaatje

24 €     Halve kreeft Belle-vue – slaatje – dressing van zachte mosterd

4 €       Oesters natuur of gegratineerd ( stuk )

Warme voorgerechten

15 €      Scampi Saint-Tropez – tomaat – bieslook

22 €    Gebakken grietfilet – puree met grijze garnalen

27 €    Scampi curry met pasta

42 €    Kreeft scampi-wok

Vis – Hoofdgerechten

34 €     Gebakken zeetong – boter – peterselie

29 €     Gegrilde tarbot – gestoofd prei – aardappelblokjes

29 €     Scampi curry met pasta

42 €     Kreeft scampi-wok

Vlees – Hoofdgerechten

32 €     Filet pure – peper- – champignons- of bearnaisesaus

27 €     Varkenshaasje met peper- – champignons- of bearnaisesaus

28 €     Lamskroontje – portosaus – primeurgroenten

27 €     Videe of stoofvlees met een slaatje – frietjes

Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin

NA-GENIETERS

7,50 €      Dame – blanche

8,00 €     Chocolademousse

8,00 €     Sabayon met vruchten en ijs

6,50 €     Appelstrudel met ijs

7,00 €     Crème brulee

2,00 €     Bol ijs

7,50 €      Coupe advocaat

2,00 €     Slagroom

4,00 €     Koffie met snoepjes