Vakantie Lunch (41 euro)

Te verkrijgen op maandag-, donderdag- en
vrijdagmiddag van 11u30 tot 14u30

Verwelkomhapje
 
Garnaalkroket – slaatje – handgepelde garnalen
Terrine van ganzenlever – confituur – krentenbrood – Jonagold
Huisgerookte zalm – aardappelblokjes – grijze garnalen – zalmeitjes –
mini asperges
 
Gebakken tarbot – mousseline van spinazie – filodeeg (+18 euro)
 
Filet van kalf – zomergroenten – jus van kalf
Gebakken zeetong – geklaarde boter – slaatje (+12 euro)
Filet van eend – zomergroenten – calvados
 
Dessert van de Chef 
 

Vegetarische menu (41 euro)

Slaatje – kaaskroket – dressing
Pasta salsa – stoofgroenten
Dessert van de chef

 

Verrassingsmenu all-in (80 euro)

Iedere vrijdagavond verrassen wij met een 6 gangen menu
met aangepaste wijnen.

Vakantiemenu

 

Verwelkomhapje *
 
Huisgerookte zalm – aardappelblokjes – grijze garnalen – zalmeitjes – mini asperges *
 
Gebakken tarbot – mousseline van spinazie – filodeeg **
 
Gebakken langoustine – choronsaus – spekreepjes – crème van bieslook en tomaat ***
 
Verfrissing van sorbet *
 
Duif – ganzenlever – Jonagold – rozijnen ****
 
Filet van jong kalf – zomergroenten – jus van kalf en rode wijn *

Kaasassortiment (+8 euro)

 
Dessert van de chef *

 

Menu *   45 euro  + wijnen +17 euro (niet verkrijgbaar op zaterdag)
Menu **  60 euro  + wijnen +27 euro
Menu *** 80 euro  + wijnen +37 euro
Menu **** 95 euro  + wijnen +45 euro

 

Voorgerechten (enkel verkrijgbaar met een hoofdgerecht)

14/19 €    Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – handgepelde garnalen – dressing

26 €         Terrine van ganzenlever – confituur – krentenbrood – Jonagold

 3 €          Oester natuur – schilfers (prijs per stuk)

22 €         Huisgerookte zalm – aardappelblokjes – grijze garnalen – zalmeitjes – mini asperges

Vis – Hoofdgerechten

49 €       Gebakken tarbot – mousseline van spinazie – filodeeg

48 €       Gebakken zeetong – geklaarde boter – slaatje

36 €       Gebakken zeebaars – Provençaalse wijze – garnalen

Vlees – Hoofdgerechten

44 €        Filet van eend – zomergroenten – calvados

42 €        Duif – gebakken ganzenlever – zomergroenten

41 €        Filet van Kalf – zomergroenten – jus van kalf

Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin