Lunch menu (41 euro)

Te verkrijgen op maandag-, donderdag- en
vrijdagmiddag van 11u30 tot 17u

 

Verwelkomhapje
 
Garnaalkroket – slaatje – handgepelde garnalen
Asperge op Vlaamse wijze (met Ganda + 5 euro)
Romig soepje van kreeft
 
Gebakken tarbot – groene asperges – krokantje van sepia (+18 euro)
 
Varkens tomahawk – gegrild – kerstomaten – kruidenboter
Runder rib eye – slaatje – béarnaise – frietjes
Gebakken zeetong – slaatje – frietjes
 
Dessert van de Chef 
 

Vegetarische menu (41 euro)

Slaatje – kaas – Provençaalse tomaten en croutons
Vegetarische quiche – gebakken aardappelen
Dessert van de chef

 

Verrassingsmenu all-in (80 euro)

Iedere vrijdagavond verrassen wij met een 6 gangen menu
met aangepaste wijnen.

Gastro Menu Mei

 

Verwelkomhapje *
 
Slaatje gebakken Sint-Jacobsvruchten en Gandaham *
 
Asperges op Vlaamse wijze – gebakken zalm – mousseline **
 
Gebakken tarbot – groene asperges – krokantje van sepia ***
 
Verfrissing van sorbet *
 
Varkens tomahawk – gegrild – kerstomaten – kruidenboter *
 
Kaasassortiment (+8 euro)
 
Dessert van de chef *

 

Menu *   45 euro  + wijnen +17 euro
Menu **  60 euro  + wijnen +27 euro
Menu *** 80 euro  + wijnen +37 euro

 

Voorgerechten

14/19 €    Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – handgepelde garnalen – dressing

19 €         Carpaccio – rund – truffelolie – Parmezaan – sla

 3 €          Oester natuur – schilfers (prijs per stuk)

25 €         Gebakken zalm – witte asperges – mousseline

22 €         Gebakken tonijn – chutney van tomaat

21 €         Tartaar van zalm – slaatje – dressing

Vis – Hoofdgerechten

43 €       Tongrolletjes – kreeftensaus – fijne groenten – grijze garnalen

48 €       Gebakken zeetong – geklaarde boter – peterselie

34 €       Gebakken kabeljauw – grijze garnalen en botersaus

Vlees – Hoofdgerechten

42 €        Filet pure (300gr)  peper-  – champignons-  of bearnaisesaus

39 €        Duif met gebakken ganzenlever – jonagold

43 €        Filet van Kalf – crème van asperges en krieltjes

Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin