HAPJES
Tartaar van rund – truffelolie 
Mousse van rode biet ganzenlever en gerookte paling 
Kroketje van vergeten groenten
Soepje van kreeft
Varkenswang – knolselder – siroop

LUNCH MENU (47 euro)

 
 KREEFT – LANGOUSTINE
Tartaar van kreeft – aspergepunten – crème van tomaat en spinazie – 
brioche – gebakken langoustine – gefrituurd brickdeeg – 
tapenade van gegrilde artisjokken
Extra Belgische kaviaar Gold +20 euro
 
VERFRISSING VAN SORBET
Champagne met limoen
 
HERT RACKS – HERFSTGARNITUREN
Savooikool – crème van selder – mini oesterzwammen – wortel
 
KAASWAGEN +14 euro
Kazen van bij ons en elders
 
HET BESTE VAN HET MENU
Crème brullé – vanille-ijs – frambozen
Indien liever kaas dan dessert +8 euro
 
KOFFIE OF THEE + 5 euro
Snoepjes en koekjes
 
 
MENU LUNCH ALL-IN 70 euro
(aperitief – menu – wijn – water en koffie)
 
 
 
 
 HAPJES
Tartaar van rund – truffelolie 
Mousse van rode biet ganzenlever en gerookte paling 
Kroketje van vergeten groenten
Soepje van kreeft
Varkenswang – knolselder – siroop
 

DEGUSTATIE MENU

 
 KREEFT – LANGOUSTINE
Tartaar van kreeft – aspergepunten – crème van tomaat en spinazie – 
brioche – gebakken langoustine – gefrituurd brickdeeg – 
tapenade van gegrilde artisjokken
Extra Belgische kaviaar Gold +20 euro
 
VERFRISSING VAN SORBET
Champagne met limoen
 
HERT RACKS – HERFSTGARNITUREN
Savooikool – crème van selder – mini oesterzwammen – wortel
 
KAASWAGEN +14 euro
Kazen van bij ons en elders
 
HET BESTE VAN HET MENU
Crème brullé – vanille-ijs – frambozen
Indien liever kaas dan dessert +8 euro
 
KOFFIE OF THEE + 5 euro
Snoepjes en koekjes
 
 
DEGUSTATIE MENU  47 euro (WIJNEN +17 euro)
MENU 47 euro (BOB wijnarrangement +10 euro)
(niet verkrijgbaar op zaterdag)
 
HAPJES
Tartaar van rund – truffelolie 
Mousse van rode biet ganzenlever en gerookte paling 
Kroketje van vergeten groenten
Soepje van kreeft
Varkenswang – knolselder – siroop
 

MINI-GASTRONOMIE MENU

 
 
 KREEFT – LANGOUSTINE
Tartaar van kreeft – aspergepunten – crème van tomaat en spinazie – 
brioche – gebakken langoustine – gefrituurd brickdeeg – 
tapenade van gegrilde artisjokken
Extra Belgische kaviaar Gold +20 euro
 
 
GEBAKKEN DORADE
Ceviche van kerstomaten – Franse ui – paprika – tuinkruiden
 
 
VERFRISSING VAN SORBET
Champagne met limoen
 
 
HERT RACKS – HERFSTGARNITUREN
Savooikool – crème van selder – mini oesterzwammen – wortel
 
 
KAASWAGEN +14 euro
Kazen van bij ons en elders
 
 
HET BESTE VAN HET MENU
Crème brullé – vanille-ijs – frambozen
 
Indien liever kaas dan dessert +8 euro
 
 
KOFFIE OF THEE + 5 euro
Snoepjes en koekjes
 
 
MINI-GASTRONOMIE MENU  60 euro (WIJNEN +27 euro)
MENU 60 euro (BOB wijnarrangement +15 euro)
 
 
HAPJES
Tartaar van rund – truffelolie 
Mousse van rode biet ganzenlever en gerookte paling 
Kroketje van vergeten groenten
Soepje van kreeft
Varkenswang – knolselder – siroop
 

GASTRONOMIE MENU

 
 
 KREEFT – LANGOUSTINE
Tartaar van kreeft – aspergepunten – crème van tomaat en spinazie – 
brioche – gebakken langoustine – gefrituurd brickdeeg – 
tapenade van gegrilde artisjokken
Extra Belgische kaviaar Gold +20 euro
 
 
GEBAKKEN DORADE
Ceviche van kerstomaten – Franse ui – paprika – tuinkruiden
 
 
SINT-JACOBSVRUCHT – SCAMPI
Prei – grijze garnalen – geraspte morilles
 
VERFRISSING VAN SORBET
Champagne met limoen
 
 
HERT RACKS – HERFSTGARNITUREN
Savooikool – crème van selder – mini oesterzwammen – wortel
 
 
KAASWAGEN +14 euro
Kazen van bij ons en elders
 
 
HET BESTE VAN HET MENU
Crème brullé – vanille-ijs – frambozen
 
Indien liever kaas dan dessert +8 euro
 
 
KOFFIE OF THEE + 5 euro
Snoepjes en koekjes
 
 
MINI-GASTRONOMIE MENU  80 euro (WIJNEN +37 euro)
MENU 80 euro (BOB wijnarrangement +25 euro)