THE BISTRO BASIC

MENU

Culinaire hapjes

Croque van tarbot en scampi – slaatje met pijnboompitten

* Halve kreeft in de schaal – truffelpasta en bieslook ( + 15 euro)

Filet van boerderij hert – herfstgarnituren – sausje van rode wijn

Dessert van de chef

Prijs menu 40 euro
Prijs menu All-in: 65 euro en * 80 euro (aperitief – wijnen – water en koffie)

_______

 
 

Koude voorgerechten

11 €/17 € Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – grijze garnalen – dressing

9 €/15 € Kaaskroketten (1)(2) – slaatje – dressing

18 €      Carpaccio van rund – tuinkruiden – croutons – pijnboompitten

24 €     Halve kreeft Belle-vue – slaatje – dressing van zachte mosterd

4 €       Oesters natuur of gegratineerd ( stuk )

Warme voorgerechten

23 €    Puree – grijzen garnalen – gepocheerd ei

22 €    Gebakken zalm – crème van spinazie

25 €    Duo van duif en ganzenlever – jonagold

27 €    Halve kreeft bouillabaisse

Vis – Hoofdgerechten

36 €     Gebakken zeetong – boter – peterselie

35 €    Tarbot – gestoofd prei – aardappelblokjes

31 €     Scampi curry met pasta

42 €     Kreeft scampi-wok

Vlees – Hoofdgerechten

36 €     Filet pure – peper- – champignons- of bearnaisesaus

31 €     Varkenshaasje met peper- – champignons- of bearnaisesaus

34 €     Lamskroontje – portosaus – primeurgroenten

29 €     Tartaar van rund – slaatje – frietjes

28 €     Videe of stoofvlees met een slaatje – frietjes

Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin

NA-GENIETERS

7,50 €      Dame – blanche

8,00 €     Chocolademousse

8,00 €     Sabayon met vruchten en ijs

6,50 €     Appelstrudel met ijs

7,00 €     Crème brulee

2,00 €     Bol ijs

7,50 €      Coupe advocaat

2,00 €     Slagroom

4,00 €     Koffie met snoepjes