Vakantie Lunch (41 euro)
Te verkrijgen op maandag-, donderdag- en
vrijdagmiddag van 11u30 tot 14u30
Huisgerookte zalm – aardappelblokjes – grijze garnalen – zalmeitjes –
mini asperges
Gebakken zeetong – geklaarde boter – slaatje (+12 euro)
Filet van eend – zomergroenten – calvados
Vegetarische menu (41 euro)
Slaatje – kaaskroket – dressing
Pasta salsa – stoofgroenten
Dessert van de chef
Verrassingsmenu all-in (80 euro)
Iedere vrijdagavond verrassen wij met een 6 gangen menu
met aangepaste wijnen.
Vakantiemenu
Kaasassortiment (+8 euro)
Menu * 45 euro + wijnen +17 euro (niet verkrijgbaar op zaterdag)
Menu ** 60 euro + wijnen +27 euro
Menu *** 80 euro + wijnen +37 euro
Menu **** 95 euro + wijnen +45 euro
Voorgerechten (enkel verkrijgbaar met een hoofdgerecht)
14/19 € Garnaalkroket (1) (2) – slaatje – handgepelde garnalen – dressing
26 € Terrine van ganzenlever – confituur – krentenbrood – Jonagold
3 € Oester natuur – schilfers (prijs per stuk)
22 € Huisgerookte zalm – aardappelblokjes – grijze garnalen – zalmeitjes – mini asperges
Vis – Hoofdgerechten
49 € Gebakken tarbot – mousseline van spinazie – filodeeg
48 € Gebakken zeetong – geklaarde boter – slaatje
36 € Gebakken zeebaars – Provençaalse wijze – garnalen
Vlees – Hoofdgerechten
44 € Filet van eend – zomergroenten – calvados
42 € Duif – gebakken ganzenlever – zomergroenten
41 € Filet van Kalf – zomergroenten – jus van kalf
Hoofdgerechten zijn inclusief aardappelbereiding. Frieten-kroketten of gratin