Parmezaan – marsedoine-groenten – gerookte zalm
Heek – tartaar – tuinkruiden – limoen
Ricotta – tomaat – grijze garnaal – thee van rozebottel – roggebrood
Brioche – gerookte paling – ajuin – peterselie – zure room
Mosselen – curry – kokosmelk
Donderdagavond = kreeftavond
“Kreeften-Menu “
Kreeft – krokant
Kreeft – yoghurt dressing – gemarineerde komkommer– rammenas
Krokant van kreeft – kreeftensaus – bladgoud
Skrei & kreeft #
Zalf van pastinaak – knolselder – gebakken kreeftenstaart
Bevroren vruchtenwater
Verfrissing van bosvruchten
Zwartpootkip en kreeft
Aardpeer – schorseneren – schuim van kervel
Kaaswagen(+ 14 euro)
Kazen van bij ons en elders
Bavaroise
Advocaat – lange vinger – peer
Indien liever kaas i.p.v. dessert (+ 8 euro)
Koffie of thee ( + 6 euro)
Snoepjes & koekjes