VERWENNERIJ VAN CULINAIRE HAPJES
MENU
PALING
GEROOKT – BRIOCHE – ESCHALOTE – OESTERBLAD
ZEEBAARS
ZUIDERSE GROENTEN – TOMAAT
SINT-JACOBSVRUCHT
SELDER – CURRY
KREEFTENTAART
BOUILLABAISE
BEVROREN VRUCHTENWATER
BOERDERIJHERT
NA-ZOMER-GROENTEN
SOUFFLE VAN CHOCHOLADE
Indien liever kaas ipv dessert + 8 euro
Indien liever kaas ipv dessert + 8 euro
LUNCH 3 GANGEN – LUNCH CULINAIR 4 GANGEN
LUNCH (3 gangen: paling – sorbet – hert – dessert) : 60 euro
LUNCH ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 75 euro
LUNCH CULINAIR (4 gangen: paling – zeebaars – sorbet – hert – dessert) : 69 euro
LUNCH CULINAIR ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 110 euro
LUNCH/DINER
MENU MINI GASTRONOMIE (4 gangen: paling – zeebaars – sorbet – hert – dessert) : 69 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 110 euro
MENU GASTRONOMIE (5 gangen: paling – zeebaars – Sint-Jacobs – sorbet – hert – dessert) : 89 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 140 euro
MENU OP EN TOP VOLLEDIG (6 gangen) : 117 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 180 euro
Kaas als extra gerecht + 12 euro
Iedere aanpassing die niet vooraf is doorgegeven + 8 euro