AFHAALMOGELIJKHEDEN
AFHAAL FEESTDINER TIJDENS DE FEESTDAGEN
Te bestellen voor 20 december
Afhaal Kerstmenu (24 en 25/12): 78 euro per persoon
Heerlijk 3 culinaire hapjes met klein flesje cava
Gerookte zalm – komkommer – scampi
Gebakken pladijs – fijne groenten
Verfrissing – sorbet – limoen – aardbei
Hert – filet – feestgarnituren – stoofpeer
Kerst – dessert
Afhaal Menu Oud naar Nieuw (31/12): 89 euro per persoon
Heerlijk 3 culinaire hapjes met klein flesje cava
Torentje van rivierkreeft – citrus en komkommer
Gebakken koolvisfilet – stoofgroenten – beurre Blanc
Pladijs – bouillabaisse
Hert – filet – feestgarnituren – stoofpeer
Oud nieuw dessert 2025
AFHAALBUFFET TIJDENS DE FEESTDAGEN
Gevarieerd Koud buffet: 49 euro per persoon
Varkensfilet
Rosbiefgebraad
Kippenboutje met ananas
Perzik gevuld met salade van het huis
Parmaham met meloen
Gerookte zalm
Zalm belle-vue
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Rauwkost – salades – broodjes – rijst – paste inbegrepen
Bestelling Kerstmis voor 20 december
Afhalen 24/12 tussen 12u en 16u
Afhalen 25/12 tusen 9u en 12u
Bestelling Nieuwjaar voor 27 december
Afhalen 31/12 tussen 12u en 16u
Wij zijn gesloten van 1 januari tot en met 10 januari
Zaterdag 11 januari terug open
15 € Assortiment van 5 verschillende hapjes
Koude voorgerechten
24 € Torentje van rivierkreeften met slaatje
33 € Halve kreeft in de schaal
6 €/stuk Oesters
24 € Rolletje parma – gerookte zalm met grijze garnalen
24 € Gerookte eendenborst met ganzenlever
Soepen per liter
14 € Tomatensoep met balletjes
14 € Romig soepje van waterkers
16 € Aspergesoep
18 € Romig soepje van kreeft
Tussengerechten
24 € Scampi Saint Tropez (5 stuks)
26 € Gebakken pladijs – fijne groenten
27 € Duif met gebakken ganzenlever en jonagold
Hoofdgerechten (Vis)
27 € Kabeljauw met spinazie
29 € Tongrolletjes Normandië met grijze garnalen
25 € Zalmfilet met groenten
26 € Zeebaars met groentjes en puree
56 € Volledige kreeft scampi – wok
Hoofdgerechten (Vlees)
29 € Varkenshaasje – pepersaus of champignons
32 € Filet pure met zijn garnituren
34 € Hazenrugfilet met veenbessen
36 € Filet van hert met zijn garnituren
26 € Eendenborst met appelsiensaus
15 € Videe met puree
5 € Puree extra
5 € Gratin extra
Al deze gerechten worden voorzien van 3 groentengarnituren en een keuze uit kroketten, puree of gratin
Desserten
11 € Chocolademousse 1 liter
4 € Chocolademousse portie
4 € Tiramisu portie
13 € Vanille ijs 1 liter
4 € Bavarois van vanille en chocolade portie
4 € Bavarois van framboos portie
11 € Sorbet van aardbeien en limoen 1 liter
12 € Assortiment 4 glaasjes