HAPJES
 

Tonijn
Oester
Rivierkreeft
Kwartel

MENU

ZEEBAARS
Mousse van zalm – komkommer – koolrabi – tomaat

KABELJAUW
Nage – garnalen – mosselen
(extra kaviaar 10gr + 25 euro)

TARBOT
Spinazie – koekje van inktvis
 
KREEFT & OSSENHAAS
Kort gebakken – vadouvan – pasta
 
BEVROREN VRUCHTENWATER
Verfrissing aardbei en limoen
 
BOERDERIJHERT
Crème van knolselder – shiitake – witloof
 
CREATIE VAN DE CHEF
Mango – vanille – chocolade – passievrucht

Indien liever kaas ipv dessert + 8 euro

 
 
LUNCH 3 GANGEN – LUNCH CULINAIR 4 GANGEN
 
LUNCH 59 euro (3 gangen: zeebaars – sorbet – hert – dessert)
LUNCH ALL IN 75 euro (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
 
LUNCH CULINAIR  69 euro (4 gangen: zeebaars – kabeljauw – sorbet – hert – dessert)
LUNCH CULINAIR ALL IN 100 euro (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
 
 
LUNCH/DINER
 
MENU MINI GASTRONOMIE 69 euro (4 gangen: zeebaars – kabeljauw – sorbet – hert – dessert)
ALL IN 110 euro  (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
 
MENU GASTRONOMIE 89 euro (5 gangen: zeebaars – kabeljauw – tarbot – sorbet – hert – dessert)
ALL IN 140 euro  (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
 
MENU OP EN TOP VOLLEDIG 117 euro (6 gangen)
ALL IN 180 euro  (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
 
Kaas als extra gerecht + 15 euro
Iedere aanpassing die niet vooraf is doorgegeven + 8 euro