HAPJES

Pani puri
Zalm
Vitello – tartaar
Kwartel

ZOMERMENU (tot en met 18 augustus 2024)

TONIJN
Sesamzaad – cherrytomaat – komkommer

CORVINA
Velouté – asperge – grijze garnalen 

DUIF – GANZENLEVER
Appel – siroop – chips

LANGOUSTINE
Burger – spinazie

 
BEVROREN VRUCHTENWATER
 
EEND
Courgette – wortel – selder
 
AARDBEI – VANILLE-IJS
Indien liever kaas ipv dessert + 8 euro
 
 
LUNCH 3 GANGEN – LUNCH CULINAIR 4 GANGEN
 
LUNCH (3 gangen: Tonijn – sorbet – eend – dessert) : 59 euro
LUNCH ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 75 euro
 
LUNCH CULINAIR (4 gangen: Tonijn – Corvina – sorbet – eend – dessert) : 69 euro
LUNCH CULINAIR ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 110 euro
 
 
LUNCH/DINER
 
MENU MINI GASTRONOMIE (4 gangen: Tonijn – Corvina – sorbet – eend – dessert) : 69 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 110 euro
 
MENU GASTRONOMIE (5 gangen: Tonijn – Corvina – duif – sorbet – eend – dessert) : 89 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 140 euro
 
MENU OP EN TOP VOLLEDIG (6 gangen) : 117 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 180 euro
 
Kaas als extra gerecht + 12 euro
Iedere aanpassing die niet vooraf is doorgegeven + 8 euro