HAPJES
Makreel
Tonijn
Tartaar
Asperge
MENU
ZALM – PICKELS
Radijs – zurkel – koolrabi
ASPERGE ‘VLAAMSE WIJZE’
Witkoppen – ei – peterselie – Noordzeevis
SCHELVIS
Garnalen – wortel – prei – bouillon
(extra kaviaar 10gr + 25 euro)
(extra kaviaar 10gr + 25 euro)
LANGOUSTINE
Paella – ganda
BEVROREN VRUCHTENWATER
IBERICO
Spinazie – kriel – groene aspergesl
CREATIE VAN DE CHEF
Indien liever kaas ipv dessert + 8 euro
LUNCH 3 GANGEN – LUNCH CULINAIR 4 GANGEN
LUNCH 59 euro (3 gangen: Zalm -sorbet- Iberico – dessert)
LUNCH ALL IN 75 euro (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
LUNCH CULINAIR 69 euro (4 gangen: Zalm – Vlaams -sorbet – Iberico – dessert)
LUNCH CULINAIR ALL IN 110 euro (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
LUNCH/DINER
MENU MINI GASTRONOMIE 69 euro (4 gangen: Zalm – Vlaams – sorbet – Iberico – dessert)
ALL IN 110 euro (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
MENU GASTRONOMIE 89 euro (5 gangen: Zalm – Vlaams – Schelvis – sorbet – Iberico – dessert)
ALL IN 140 euro (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
MENU OP EN TOP VOLLEDIG 117 euro (6 gangen)
ALL IN 180 euro (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie)
Kaas als extra gerecht + 12 euro
Iedere aanpassing die niet vooraf is doorgegeven + 8 euro