AFHAALGERECHTEN

Beste gastronomen,

Onze traiteur afhaalwinkel is vanaf maandag 15 juni alle dagen open behalve woensdag.

Maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 18.30
Woensdag gesloten
Vrijdag en zaterdag van 9.30 tot de bistro sluit (22.30)
Zondag van 9.30 tot 12.30

Samen komen we hier door, zeker met een goede maaltijd! Tot snel!

 
 
 
 
JULI MENU
Heerlijke hapjes als voorproevers  
Babykreeft in de schaal met zijn garnituren en een dressing van bieslook
Gebakken tarbot in een sausje van Bouillabaisse
Filet van eend met zijn zomerse garnituren
Dessert van de Chef
Afhaalmenu: 55 euro
U kan dit menu afhalen na bestelling – graag 48 uur op voorhand bestellen.
Wenst u aangepaste wijnen / geen probleem wij bieden U een ruime keuze van topwijnen

 

 ________________________________________________________________

 

AFHAALBUFFET

Gevarieerd Koud buffet: 34 euro per persoon

Varkensgebraad  –  Kippenboutje met ananas – Perzik gevuld met salade van het huis

Parmaham met meloen – Gerookte heilbot – Zalm belle-vue – Tomaat gevuld met grijze garnalen 

Rauwkost – salades – broodjes – rijst – pasta inbegrepen

 

Wenst u aangepaste wijn ? Dat kan of u wenst gewoon een lekker flesje wijn te kopen. Wij hebben een groot assortiment van zeer lekker topwijnen  

Hoe bestellen ?

Per mail : info@kelsbekerhof.be

Bij ons in de zaak van:  9.30u tot 18.30u

Telefonisch  011/691387 

Bestellen kan 48 uren op voorhand

Zondag zijn wij open van 10.00 U tot 12.30 maandag gesloten

 

 
 
 
 

Koude voorgerechten

10 €  Torentje van rivierkreeften met slaatje
9 €  Zalmschoteltje met zijn garnituren
18 €  Halve kreeft  in de schaal

4 € / stukOesters
10 € Rolletje van parma en gerookte zalm met grijze garnalen
14 €  Gerookte eendenborst met ganzenlever
9 € Pasta met salsa en scampi 

Soepen

4 € Tomatensoep
4 € Romig soepje van waterkers
7 € Aspergesoep
7 € Romig soepje van kreeft met rivierkreeften 

Tussengerechten

12,50 €  Scampi Saint-Tropez  (5 stuks)
12,50 € Scampi’s in een currysausje
11 € Asperges op Vlaamse wijze

Hoofdgerechten 

16 € Kabeljauw met spinazie
19 € Tongrolletjes Normandië – grijze garnalen
15 € Tagliatelle met scampi
11 € Vidé met puree
11 € 
Stoofvlees met puree
11 € Gehakballen in tomatensaus – wok aardappelen

7 € Quiche Lorraine
8 € Lasagne traditional
8 € Macaroni met kaas en hesp
8 € Witloof met hesp en kaassaus
8 € Spaghetti 

3 € Puree extra  – 2x gespoten
5 € Gratin extra

14 € Varkenshaasje met pepersaus of champignonsaus
14 € Kippenfilet met currysaus – gebakken aardappelen
18 € Filet van kalf – groentjes en aardappelen bereiding
18 € Filet pure met zijn garnituren
18 € Lamsfilet – dragonsaus en zijn garnituren

Nagerechten 

9 € Chocolademousse (1 liter)
2,50 € Chocolademousse (1 portie)
2,50 € Bavarois van vanille en chocolade  (1 portie)
2,50 € Bavarois van frambozen  (1 portie)
11 € Vanille ijs 1 liter
2,50 € Vers fruit (1 portie)