AFHAALMOGELIJKHEDEN

AFHAAL FEESTDINER TIJDENS DE FEESTDAGEN
Te bestellen voor 20 december

 

Afhaal Kerstmenu (24 en 25/12):  69 euro per persoon
Heerlijke hapjes met klein flesje cava
Torentje van kreeft – gemarineerde zalm – dressing
Gebakken scholfilet – asperges – botersaus

Verfrissing – sorbet – limoen – aardbei
Hert – filet – feestgarnituren – stoofpeer
Kerst – dessert

 

Afhaal Menu Oud naar Nieuw (31/12):  89 euro per persoon
Heerlijke hapjes met klein flesje cava
Roulade van rivierkreeft en gerookte forel – tomaat en frégola
Gebakken zeebaars – jonge spinazie – grijze garnalen

Halve kreeft – zuiderse groenten – scampi’s
Hert – filet – feestgarnituren – stoofpeer
Oud nieuw dessert 2023

 

AFHAALBUFFET TIJDENS DE FEESTDAGEN

Gevarieerd Koud buffet: 39 euro per persoon
Varkensfilet
Rosbiefgebraad

Kippenboutje met ananas
Perzik gevuld met salade van het huis
Parmaham met meloen
Gerookte zalm
Zalm belle-vue
Tomaat gevuld met grijze garnalen
Rauwkost – salades – broodjes – rijst – paste inbegrepen

BUFFETTEN KUNNEN NIET GEWIJZIGD WORDEN.

 

Bestelling Kerstmis voor 20 december
Afhalen 24/12 tussen 12u en 16u
Afhalen 25/12 tusen 9u en 12u

Bestelling Nieuwjaar voor 27 december
Afhalen 31/12 tussen 12u en 16u

Wij zijn gesloten van 1 januari tot en met 12 januari
Vrijdag 13 januari terug open

 

14 € Assortiment van 5 verschillende hapjes

Koude voorgerechten

21 € Torentje van rivierkreeften met slaatje
28 € Halve kreeft in de schaal

6€/stuk Oesters
21 € Rolletje parma – gerookte zalm met grijze garnalen
22 € Gerookte eendenborst met ganzenlever

Warme voorgerechten

15,10 € 6 scampi met tomaten-basilicum sausje
16,50 € Duivenfilet met ganzenlever
17,00 € Gebakken griet met fijne groenten

Soepen per liter

11 € Tomatensoep met balletjes
11 € Romig soepje van waterkers12
12 € Aspergesoep

16 € Romig soepje van kreeft
16 € Romig soepje van champignons met duif

Tussengerechten

22 € Scampi Saint Tropez (5 stuks)
24 € Gebakken grietfilet – fijne groenten – botersaus
26 € Duif met gebakken ganzenlever en jonagold

Hoofdgerechten (Vis)

27 € Kabeljauw met spinazie
29 € Tongrolletjes Normandië met grijze garnalen
25 € Zalmfilet met groenten
26 € Zeebaars met groentjes en puree
46 € Volledige kreeft scampi – wok

Hoofdgerechten (Vlees)

24 € Varkenshaasje – pepersaus of champignons
28 € Filet van kalf – groentjes & aardappelen
28 € Filet pure met zijn garnituren
31 € Hazenrugfilet met veenbessen
33 € Filet van hert met zijn garnituren
26 € Eendenborst met appelsiensaus

15 € Videe met puree
5 € Puree extra
5 € Gratin extra

Al deze gerechten worden voorzien van 3 groentengarnituren en een keuze uit kroketten, puree of gratin

Desserten

9,00 € Chocolademousse 1 liter
2,50 € Chocolademousse portie
2,50 € Tiramisu portie
11,00 € Vanille ijs 1 liter

2,50 € Bavarois van vanille en chocolade portie
2,50 € Bavarois van framboos portie