KERST & EINDEJAAR
Aperitief van het huis met kleine amuses
Torentje van rivierkreeft – krokantje van zeewier
Gebakken Sint-Jacobsvruchten – beurre blanc
Sorbet van Champagne en limoen
Filet van hert – rode wijnsaus en stoofpeertje
Kerstdessert 2019
Mokka met snoepjes
Prijs 85 euro
Prijs met geselecteerde wijnen 115 euro
Wij serveren het kerstmenu op Kerstavond 24 december
Aperitieven van 19.00 u tot 19.45 u – Diner stipt om 20.00 u
Kerstdagmiddag 25 december achtergrondmuziek EASY LINE
Aperitieven van 12.00 u tot 12.45 u – Diner stipt om 13.00 u
Maandag 23 december gesloten, woensdag 2e kerstdag = gesloten
Vrijdag 27, zaterdag 28, zondag 29 zal bistro BASIC open zijn.
Maandag 30 december GESLOTEN
We zullen wel aanwezig zijn voor kadobonnen en bestellingen
Jaarlijks verlof van 1 januari 2020 tot en met 8 januari 2020
WELKOM & GENIETEN
Aperitief van het huis met kleine amuses
EEND – GANS – JONAGOLD
Drie lekkernijen tot één geheel
SINT-JACOBSVRUCHTEN
Parels uit de zee – krokant
GEPANTSERD EN ZACHT
Halve kreeft in de schaal met scampi – wokgroenten
VROLIJK & KOUD
Sorbet van champagne met limoen
ADELLIJK & GODDELIJK
Filet van hert – langzaam gegaard – feestgarnituen
CHAMPAGNE
Klinken op het nieuwe jaar
Goede start op het nieuwe jaar
Desserten buffet – oesterbuffet – kaasbuffet aansluitend met koffie
Rond 2u nachtsnacks voor een goede start van het nieuwe jaar
Prijs: 155 euro per persoon met geselecteerde kasteelwijnen, frisdranken inbegrepen ook na 0.00 u – uitgezonderd geestrijke dranken
Om deel te nemen: telefonisch reserveren 011 69 13 87 en bevestigen door overschrijven op Kbc BE 64 735-1310049-52 voor 20 december 2019
Muziek en ambiance verzekerd met DJ jeanke (Ron Vandijck) tot in de vroege uurtjes.
Avondkledij aanbevolen.