VERWENNERIJ VAN CULINAIRE HAPJES

MENU

 

PALING
GEROOKT – BRIOCHE – ESCHALOTE – OESTERBLAD

ZEEBAARS
ZUIDERSE GROENTEN – TOMAAT

SINT-JACOBSVRUCHT
SELDER – CURRY

KREEFTENTAART
BOUILLABAISE

 
BEVROREN VRUCHTENWATER
 
BOERDERIJHERT
NA-ZOMER-GROENTEN
 
SOUFFLE VAN CHOCHOLADE
Indien liever kaas ipv dessert + 8 euro
 
 
LUNCH 3 GANGEN – LUNCH CULINAIR 4 GANGEN
 
LUNCH (3 gangen: paling – sorbet – hert – dessert) : 60 euro
LUNCH ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 75 euro
 
LUNCH CULINAIR (4 gangen: paling – zeebaars – sorbet – hert – dessert) : 69 euro
LUNCH CULINAIR ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 110 euro
 
 
LUNCH/DINER
 
MENU MINI GASTRONOMIE (4 gangen: paling – zeebaars – sorbet – hert – dessert) : 69 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 110 euro
 
MENU GASTRONOMIE (5 gangen: paling – zeebaars – Sint-Jacobs – sorbet – hert – dessert) : 89 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 140 euro
 
MENU OP EN TOP VOLLEDIG (6 gangen) : 117 euro
ALL IN (All in aperitief met hapjes – water – wijn – koffie) : 180 euro
 
Kaas als extra gerecht + 12 euro
Iedere aanpassing die niet vooraf is doorgegeven + 8 euro