Kroketje van grijze garnalen
Bladerdeegje van kreeft en tarbot
Soepje van broccoli – kokosschuim
Tartaar van zalm – limoen
Tonijn – Citrus – tomaat en peterselie
LUNCH MENU
Enkel maandag/donderdag en vrijdagmiddag.
Zondagslunch 6 gangen: 78 euro all in
(incl wijnen)
(49 menu)
Terrine van ganzenlever – Jonagold – uienconfituur
Gebakken ganzenlever – bloedworst- Jonagold
Knolselder – rode kool – oesterzwam – vijgen
Indien liever kaas dan dessert +8 euro
Snoepjes en koekjes
HAPJES
Kroketje van grijze garnalen
Bladerdeegje van kreeft en tarbot
Soepje van broccoli – kokosschuim
Tartaar van zalm – limoen
Tonijn – Citrus – tomaat en peterselie
Menu Degustatie
(Mini) – Gastronomie
Terrine van ganzenlever – Jonagold – uienconfituur
Gebakken ganzenlever – bloedworst- Jonagold
Puree van spinazie – curry – tuinkruiden – flinterspek
Knolselder – rode kool – oesterzwam – vijgen
Indien liever kaas dan dessert +8 euro
Snoepjes en koekjes
Degustatie menu
MENU 49 € + wijnen 18 €
MENU 49 € + BOB wijnarrangement 12 €
* Mini Gastronomie menu
MENU 60 € + wijnen 27 €
MENU 60 € + BOB wijnarrangement 15 €
** Gastronomie menu
MENU 80 € + wijnen 37 €
MENU 80 € + BOB wijnarrangement 25 €
HAPJES
Kroketje van grijze garnalen
Bladerdeegje van kreeft en tarbot
Soepje van broccoli – kokosschuim
Tartaar van zalm – limoen
Tonijn – Citrus – tomaat en peterselie
Op & Top menu
Terrine van ganzenlever – Jonagold – uienconfituur
Gebakken ganzenlever – bloedworst- Jonagold
Puree van spinazie – curry – tuinkruiden – flinterspek
VERFRISSING VAN SORBET
Knolselder – rode kool – oesterzwam – vijgen
Indien liever kaas dan dessert +8 euro
Snoepjes en koekjes
Op & Top menu
MENU 105 € + wijnen 41 €
MENU 105 € + BOB wijnarrangement 30 €