HAPJES
Kroketje van grijze garnalen
Bladerdeegje van kreeft en tarbot
Soepje van broccoli – kokosschuim
Tartaar van zalm – limoen
Tonijn – Citrus – tomaat en peterselie

 

LUNCH MENU 

Enkel maandag/donderdag en vrijdagmiddag.
Zondagslunch 6 gangen: 78 euro all in
(incl wijnen)

 (49 menu)

 

GANZENLEVER – BLOEDWORST

Terrine van ganzenlever – Jonagold – uienconfituur
Gebakken ganzenlever – bloedworst- Jonagold

VERFRISSING VAN SORBET
Aardbei – limoen
  
HERT
Knolselder – rode kool – oesterzwam – vijgen
 
KAASWAGEN +14 euro
Kazen van bij ons en elders
   
HET BESTE VAN HET MENU
Vanille – woudvruchten
 
Indien liever kaas dan dessert +8 euro
 
KOFFIE OF THEE + 5 euro
Snoepjes en koekjes
 
MENU 49 €
MENU 70 €  (incl aperitief – wijn – water – koffie)
 
 

HAPJES
Kroketje van grijze garnalen
Bladerdeegje van kreeft en tarbot
Soepje van broccoli – kokosschuim
Tartaar van zalm – limoen
Tonijn – Citrus – tomaat en peterselie  

Menu Degustatie

(Mini) – Gastronomie

GANZENLEVER – BLOEDWORST

Terrine van ganzenlever – Jonagold – uienconfituur
Gebakken ganzenlever – bloedworst- Jonagold

  
*  KABELJAUW – FILODEEG
Gebakken – zaadmosterd – prei – maanzaad
 
** ZEETONG – LANGOUSTINE
Puree van spinazie – curry – tuinkruiden – flinterspek
Extra Belgische kaviaar Gold +20 euro
  
VERFRISSING VAN SORBET
Aardbei – limoen
  
HERT
Knolselder – rode kool – oesterzwam – vijgen
 
KAASWAGEN +14 euro
Kazen van bij ons en elders
   
HET BESTE VAN HET MENU
Vanille – woudvruchten

Indien liever kaas dan dessert +8 euro
 
KOFFIE OF THEE + 5 euro
Snoepjes en koekjes
  
Degustatie menu

MENU 49 €  + wijnen 18 €
MENU 49 € + BOB wijnarrangement 12 €

* Mini Gastronomie menu 

MENU 60 €  + wijnen 27 €
MENU 60 € + BOB wijnarrangement 15 €

** Gastronomie menu
MENU 80 €  + wijnen 37 €
MENU 80 € + BOB wijnarrangement 25 €

 

HAPJES
Kroketje van grijze garnalen
Bladerdeegje van kreeft en tarbot
Soepje van broccoli – kokosschuim
Tartaar van zalm – limoen
Tonijn – Citrus – tomaat en peterselie  

 

Op & Top menu

GANZENLEVER – BLOEDWORST

Terrine van ganzenlever – Jonagold – uienconfituur
Gebakken ganzenlever – bloedworst- Jonagold

  
KABELJAUW – FILODEEG
Gebakken – zaadmosterd – prei – maanzaad
 
ZEETONG – LANGOUSTINE
Puree van spinazie – curry – tuinkruiden – flinterspek
Extra Belgische kaviaar Gold +20 euro
  
KREEFT – PASTA
Truffelolie – tuinkruiden – parmasaan
 

VERFRISSING VAN SORBET

Aardbei – limoen
  
HERT
Knolselder – rode kool – oesterzwam – vijgen
 
KAASWAGEN +14 euro
Kazen van bij ons en elders
   
HET BESTE VAN HET MENU
Vanille – woudvruchten

Indien liever kaas dan dessert +8 euro
 
KOFFIE OF THEE + 5 euro
Snoepjes en koekjes
  
Op & Top menu

MENU 105 €  + wijnen 41 €
MENU 105 € + BOB wijnarrangement 30 €